Nepieciešama palīdzība?    Zvani 27333523    raksti: aa@aa.org.lv 

ENG
RU

Kaut arī ārzemēs, ASV un citur,  šādi pasākumi  notiek jau labu laiku, mums tas būs PATS PIRMAIS – Latvijas AA Sieviešu saiets! Aicinām AA sievietes 24. augustā uz Dubultiem, Baznīcas ielu 13 (Dubultu draudzes namu). Reģistrācija no 9.30, sākums 10.30, notikums līdz pat vakaram. Saieta devīze: “Atnācu, sadzirdēju, noticēju!”

Saietu rīko organizatoru grupa, kuras sastāvā ir dalībnieces gan no klātienes, gan online Sieviešu grupas. Norit darbs pie programmas veidošanas. Būs gan parastās sapulces, gan spīkeru sapulce, gan meditācija, gan pastaigas uz jūru (tā ir turpat blakus!), gan citi notikumi. Ceram, ka saietam būs īpaša vieta mūsu, AA sieviešu, atveseļošanās ceļā, savukārt atveseļošanās būs vēsts nešanas ķīla 😊

Dalības maksa, reģistrējoties pirms saieta, ir 10 eiro. Lai reģistrētos, ieskaiti naudu internetbankā: Jekaterina, konta nr. LV67PARX0008406070003, mērķis: Vasaras saiets. Ja ir jautājumi par reģistrāciju, vai arī gribi maksāt skaidrā naudā, sazinies ar atbildīgo par reģistrāciju: +371 29 173 371, vai nāc uz klātienes Sieviešu sapulci un piesakies!

Tiekamies 24. augustā Dubultos, un mēs visas kopā arī būsim PIRMAIS LATVIJAS AA SIEVIEŠU SAIETS!

Pievienot ziedojumu