Nepieciešama palīdzība?    Zvani 27333523    raksti: aa@aa.org.lv 

ENG
RU

Latvijas AA Vispārējās kalpošanas pilnvaroto padome (VKPP) ir AA 12 soļu un 12 tradīciju glabātāja.  Padome pilda AA kalpošanas pasākumu pārrauga un koordinatora funkciju. Padome pārstāv sadraudzību juridiski. Padome izstrādā politiku un vadlīnijas, kas ļauj AA ievērot savus juridiskos pienākumus. Padome izpilda konferences norādījumus.

Šobrīd ir nolemts, ka padomē kalpo deviņi cilvēki, no kuriem vismaz septiņi ir B klases pilnvarotie – tas ir, AA dalībnieki. Savukārt divi var būt AA draugi, kas ir ar mieru ieguldīt AA darbā savu laiku un kompetences, bet kuri nav alkoholiķi – tie ir A klases pilnvarotie.

2024. gadā līdz ar Kalpošanas konferenci (15.–17. martā) kalpošanu Latvijas AA Pilnvaroto padomē nolēmuši beigt pieci pilnvarotie. Aicinām pieteikties AA dalībniekus, kas vēlas kandidēt šim ļoti nozīmīgajam kalpošanas darbam.

No kandidāta sagaidām:

Amata pienākumi:

Ja jūtat un redzat, ka varat būt noderīga/s šajā kalpošanas amatā, lūdzu, piesakieties AA birojā: zvani +371 27092786 vai raksti: aa@aa.org.lv. Pieteikumus pieņem līdz 2024. gada 29. februārim (ieskaitot). Kandidātus pirms Kalpošanas konferences, marta pirmajās dienās uzaicinās tikties Nomināciju komiteja, un pilnvarotie lems par kandidāta rekomendēšanu Konferencei. Ja kandidāts tomēr netiks rekomendēts, viņa/viņš var vērsties ar savu iniciatīvu pie Konferences.

Īpaši aicinām pieteikties kandidātus no reģioniem ārpus Rīgas! Kurš gan, ja ne jūs, vislabāk kalpos grupām visā Latvijā? Latvijas AA
Vispārējās kalpošanas pilnvaroto padomes
Nomināciju komiteja

Pievienot ziedojumu